ABOUT

Janice [Djennis] Laryea [Laajee] is de naam, aangenaam kennis te maken.

Allereerst, welkom op Jashion! Ik blog hier nu al zo’n drie jaar. Ik ben begonnen omdat ik een aantal grote blogs had gezien en het me heel leuk leek om mijn eigen verhalen te kunnen vertellen. Toen ik zag dat er ook genoeg jongere bloggers waren (-16 jaar), besloot ik mijn eigen blog te beginnen. Toen nog Janicefashion.blogspot.nl en na 7 maanden Jashion.nl . Ik zat in de eerste toen ik met mijn blog begon en maakte in het begin bijna geen posts omdat ik helemaal niet wist waar ik het over moest hebben. Ik dacht: ‘Is dit wel wat voor mij? Ik kan helemaal geen gesprekken starten, laat staan mensen kleding advies geven.’ Ik was bijna gestopt, maar bedacht me toen dat ik helemaal geen kleding advies, of make-up adviezen, hoefde te geven. Het was mijn blog, dus ik mocht bepalen wat er op kwam. Ik begon te schrijven over de outfits die ik de afgelopen week aan had gehad en accessoires die ik zelf gemaakt had. Ik begon er steeds meer lol in te krijgen en kwam erachter hoe leuk schrijven ook al weer was. De woorden vormde zich in sneltreinvaart in mijn hoofd, soms konden mijn handen het zelfs niet meer bijhouden. De ideeën stroomde binnen en ik begon steeds meer te posten. Ik veranderde steeds weer wat aan mijn blog totdat ik er tevreden mee was.

Ik spaarde voor een spiegelreflexcamera en kon er eentje kopen na een half jaar. Toen begon ik met non-stop foto’s maken en al snel was ik helemaal verliefd op mijn camera. Ik maakte zoveel mogelijk foto’s en mijn camera was constant leeg. Dan moest ik weer wachten tot hij opgeladen was en dan ging ik weer door. Ik zette de foto’s op mijn laptop en begon ze te bewerken, de mooiste postte ik op mijn blog en schreef er een beschrijving bij. Dit alles werd in een korte tijd mijn grootste hobby en dat is het nog steeds.

Elke dag is er een kans dat ik een bericht post, waarin ik iets over mijn leven, interesses of kleding laat zien. Ik ben ongeveer een half jaar geleden ook begonnen met het praten tegen een camera. Dat is nog steeds allemaal een beetje onwennig maar ik begin daar ook zeker de lol van in te zien. Het kan zijn dat je bij het kijken van mijn video’s denkt dat ik een spraakgebrek heb, maar dat komt doordat ik niet precies weet wat ik moet doen. Ga maar eens voor een camera zitten en praat, dan zul je begrijpen wat ik bedoel.

Niet dat ik in het dagelijks leven zo’n kletskous ben hoor. Er zijn maar een paar personen in mijn leven bij wie ik de oren van het hoofd praat. Het is niet zo dat ik me bij de rest niet op mijn gemak voel, maar bij sommige mensen weet ik minder goed wat ik moet vertellen dan bij anderen. Op zich mogen ze daar wel blij mee zijn, want als ik eenmaal ergens over begin te praten stop ik ook niet meer.

Nog wat dingetjes over mij

Ik ben half Ghanees, vandaar de achternaam, haren en huidskleur.

Ik heb een zus, Noradine.

Ik heb een verslaving Nutella en sushi.

Ik heb een grote liefde voor Shawn Mendes, Bea Miller en Jacob Whitesides

Ik ben 16 jaar en 28 juli jarig.

Ik kan mijn kamer niet schoon houden (maar wie kan dat wel?).

Ik houd van schrijven, keihard zingen in de douche en dansen.

Oh, en dat ben ik ↓

IMG_2338IMG_3324

4 gedachtes over “ABOUT

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s