1 take

2017-10-22 01.37.53 1.jpg

Twee weken geleden besloot ik 5 dagen achter elkaar een foto van mijzelf te maken op dezelfde plek, rond hetzelfde tijdstip. Zonder reden, zonder context. Ik weet verder ook niet zo goed wat ik  met de foto’s aan moet maar ik wilde ze wel graag even delen.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag,vrijdag.

Foto’s waar ik liever niet te lang naar kijk en toch ook wel adoreer.

Maandag, moe, moe en nog een beetje vermoeider. School, vroeg opstaan en knallende hoofdpijn. De gebruikelijke kwaaltjes in mijn leven nemen toe op maandagen. Mijn vervormde knot verraad het dutje waar ik niet lang voor het vastleggen van dit moment in verdoezeld was. Het hemdje hangt nog schuin van het tergend langzaam uittrekken van mijn trui.

Dinsdag, kort dagje. Moe- al is er een kans dat dit permanent is. De staart subtiel naar de zijkant geschoven, voor comfort tijdens het liggen op de bank. Wallen prominenter aanwezig. Tevreden over mijn dag en volledig ready om mijn bed in te duiken.

Woensdag, adrenaline kick, drie flesjes water leeg gekapt in mijn mond. Een klein beetje zweterig en blij. Blij dat ik weer mag dansen en volledig onbewust van de grote hoeveelheid plukjes die zich in een kroon mijn hoofd gepositioneerd hebben. De koude buitenlucht is nog te voelen op mijn koude armen en wangen. Het zou zomaar kunnen dat mijn laatste lesuur ook nog eens was uitgevallen.

Donderdag. Donderdag. M.O.E. Vroeg opstaan, laat thuis, veel vakken, weinig rust, stres. Niets bijzonders, maar stres. Een knotje die de hoeveelheid energie in mijn lichaam representeert, none. Schouders die zich met moeite op een acceptabele hoogte bevinden en ogen die toch liever gesloten zijn. Donderdag. Breng me naar bed.

Vrijdag, een linker oog zonder wimpers (?). Lippen glimmend van de vaseline- of frietvet, wie zal het zeggen. Opluchting, maar vooral vermoeidheid. Fijne maar absurd lange dag gehad. Omhoog gekrulde mondhoekjes en een wijd openstaande mond. Gaap. Gaap. Het idee om de overnachting in mijn bed door te trekken naar een overdaging (?) hangt al in mijn achterhoofd. Weekend here I come.

Playlist waar ik naar luisterde tijdens het schrijven;

Chttps://open.spotify.com/user/janice223/playlist/241Seyc4LEeeKxoqdMukhPiao.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s