Radiostilte

2017-10-22 01.37.55 1.jpg

Twee volle maanden. 

Ja, school begon weer. Ik ben moe. Ik heb geen inspiratie, zin, energie, wil en alle andere dramatische redenen die voorbij zijn gekomen in de laatste vier jaar.

Ik heb er natuurlijk weer over nagedacht.  Diepe poëtische oorzaken gezocht en gevonden. Het is hier netjes, kleurrijk, fel en georganiseerd. Een online reflectie van mij, althans dat was de bedoeling. En ik zal best fel en kleurrijk zijn- netjes is een geval apart – maar het grootste deel van mijn leven ben ik dat niet. Verward, stil, peinzend in een oase van rust. Ik zie meer zachte donswolkjes en grijze vieze regenwolken dan een feloranje header die mijn naam uitschreeuwt. Het wilt te veel opvallen en ik, meestal, niet.

2017-10-22 01.37.52 1.jpg

Zin maken is nergens voor nodig. Zin maken is voor verplichtingen en voor het creëren van een ideaalbeeld. Ik ben zestien. Vijf jaar ouder dan die overenthousiaste groep-achter. Twee jaar jonger dan dat meisje dat haar keuzes gemaakt heeft en een stap verder in haar leven gaat zetten. Zestien. Noem het hoe je het wilt noemen; ik heb een hoofd vol verwarring.

Ik wil over de stoelendans in mijn hersenen kunnen en durven vertellen. En alhoewel ik over de reacties van bekenden heen ben, is het eng. Het verwijderen van berichten om dat ene meisje uit mijn klas, is voorbij. Het sensoreren van berichten mag nu ook afgelopen zijn. Ik wil zeggen wat ik wil zeggen. Ik moet zeggen wat ik moet zeggen. Ik ga zeggen wat ik ga zeggen.

Een nieuw leven in mijn blog blazen.

Let’s hope it works out.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s