Canada 2017

2017-08-20 03.03.57 1.jpg

Hey,

Het werd weer eens tijd dat ik iets van mij liet horen. Ik ben de afgelopen twee weken in Canada geweest. In Toronto, Montreal en een-dorpje-waar-mijn-tante-een-cottage-heeft. (Specifiek, ik weet het). Ik was met familie (naast mijn zus en moeder) en op een of andere manier maak ik dan weinig foto’s (neem Ghana en Spanje bijv.). Maar ik krijg het gelukkig wel altijd voor elkaar om een paar mooie foto’s te nemen en deze wil ik graag laten zien. Al zijn het niet de mooiste foto’s die ik ooit heb genomen. Dit is mede dankzij het uitproberen van de manual settings, waardoor de instellingen niet altijd passend zijn bij het licht enz.

Montreal

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Cottage

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Toronto

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

ciaoo

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s