Ghana

2017-05-07 08.43.00 1.jpg

Daar ben ik weer,

terug uit Afrika. Ik mijn meivakantie doorgebracht in Ghana, ver ver weg van Nederland. Geen regen (oké, het is regenseizoen in Ghana maar “warme regen”), warmte en happiness. 

Ik had mijn camera meegenomen naar Ghana. Niet per se met het idee om duizenden foto’s te maken. Ik had hem meer mee voor de zekerheid, voor als ik eens een keer een foto wilde maken. Ik heb dan ook in plaats van de 700 foto’s die ik op andere vakanties heb, 200 foto’s. Wat ook prima is, want ik hoef niet per se een grote hoeveelheid foto’s van mijn vakantie te hebben. Processed with VSCO with nc preset

De meeste foto’s heb ik gemaakt terwijl ik in de auto zat omdat ik niet zo’n zin had om mijn camera in iedereens gezicht te duwen. Dus hier zijn een paar foto’s die ik wel mooi vond :). (Oh en deze jongen was aan het chillen in de achterbak van een pick up truck.

Processed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with nc preset

Ugh, ik ben al een paar uur in Nederland en nu wil ik weer terug.

Byeeee

2 gedachtes over “Ghana

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s