Wrecking my journal four

2017-04-21 01.35.59 1.jpgEn daar ben ik weer, ja ja. Al vier weken achter elkaar!

Surprise, surprise, mijn Wreck this Journal is nog steeds niet volledig gewreckt. Hij ligt nog niet uit elkaar, er is nog maar één bladzijde uitgevallen en ik gebruik hem nog steeds. Vanwege mijn absentie hebben jullie wel een groot aantal bladzijdes gemist. Maar ik ga ze vast en zeker nog een keer laten zien. Voor nu wil ik alleen de bladzijdes van die ene mooie zomerdag van dit jaar laten zien. (Het is niet dat ik heel sarcastisch wil doen over het weer, ik heb alleen geen idee wanneer deze dag was, dus we noemen hem ‘die ene mooie zomerdag’.)

Climb up high.

2017-04-20 10.22.27 1.jpg

Vanwege bepaalde angsten die zich in mijn leven voor doen, *Kuch* Hoogtevrees *kuch*, ben ik niet heel hoog gegaan om mijn Journal te droppen. Mijn dakkapel is de hoogte die ik gekozen heb. Ik heb met een beetje hulp van een vriendin van mij er zelfs nog een foto van kunnen maken. 2017-04-20 10.22.55 1.jpg

Ik wil deze foto nog uitprinten en hem in het boekje plakken, maar voor nu houden we het even hier op.

No Hands.2017-04-20 10.22.29 1.jpg

Het boekje oppakken zonder mijn handen, ik ben met mijn eerste gedachte gegaan. Het boekje met mijn mond oppakken. Daarna heb ik wat lippen getekend met mijn geliefde pastelpotloden.

Wildy, violently with reckless abandon.

Een pagina om even een beetje agressie te tonen. Ik wist niet zo goed wat ik moest schrijven dus heb ik de opdracht maar heel letterlijk genomen en Wildly geschreven. Again, met de potloden.

Leaves and other found things.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Ik weet dat dit niet de manier is om blaadjes te drogen, maar ik ben daar veel te ongeduldig voor. Ik heb wat blaadjes uit de tuin geplukt en twee bloemen en deze heb ik in mijn boekje gelijmd. Ik heb geen idee hoe ze er nu uit zien en heel eerlijk gezegd hoef ik het ook niet te weten. Het is al weer even geleden dat ik de tuin heb vastgeplakt in het boekje.

Throw something.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Hiervoor heb ik een oud jongleerballetje in een beetje verf gedoopt. Zoals je kunt zien ben ik niet erg goed in gooien, ik heb precies naast het dartbord gegooid. Ik was heel verrast geweest als ik per ongeluk in de roos had gegooid. Maar ik ben wel trots op die verfvlek die vrijwel op de rand van het bord zit.

Coffee.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Voordat ik deze Journal had, heb ik een andere gehad. Hiermee is het drastisch mis gegaan toen ik deze opdracht uitvoerde. Ik ben heel enthousiast begonnen met de koffie, maar het was in het midden van het boekje gekomen en binnen een paar seconden waren alle bladzijdes uit het boekje gevallen. Ik heb ze nog een tijd met plakband aan elkaar geplakt gehad, maar uiteindelijk had ik het toch maar opgegeven en nu is het boekje spoorloos verdwenen. Deze keer heb ik het iets gestructureerder aangepakt. En als we het feit dat ik geen koffie kan zetten er buiten houden, is het best goed gelukt. Je ziet het niet heel goed maar ik heb een patroontje gemaakt met de koffie, de kleuren die je er doorheen ziet zijn de kleuren die op de andere kant van de bladzijde zitten.

Stand here.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Last but not least, voeten. Omdat ik weet dat er een heleboel mensen zijn die een grote haat aan voeten hebben ga ik er niet zo veel over zeggen. Wat ik wel wil zeggen is dat ik de zijkant van het boekje er echt heel leuk uit vind zien omdat alles zo hobbelig is.

Oké, dat was het dan weer.

Liefs,

Janice

Een gedachte over “Wrecking my journal four

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s