Kleding, kleding, kleding!

2017-03-26 01.28.33 1.jpg

Heyhoi,

Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het prima, afgezien van mijn permanente schoolstress.

Ik heb gisteren wat kleding gekocht voor de lente en met mijn reis naar Ghana in mijn achterhoofd. Het leek me een goed idee om mijn laptop er weer eens bij te pakken en wat te schrijven. Ik wil jullie mijn aankopen van gisteren laten zien,

Processed with VSCO with nc presetProcessed with VSCO with a6 preset

Jurk nummer 10 in mijn collectie (als ik het goed heb). Ik wil graag mijn jurken een keertje in een post laten zien, dus hopelijk ga ik daar snel aan beginnen. De jurk die ik gisteren heb gekocht is een marineblauw en oranje t-shirt dress. Sinds dat het weer is opgeklaard wil ik alleen maar korte mouwen dragen. Ik heb gezworen dat ik mijn winterjas niet meer aan ging doen en mijn truien zullen ook mijn kast weer uit verdwijnen. Ik vond deze jurk in de Forever21 en tot mijn grote verbazing stond er geen stomme tekst op de achterkant. Iets wat de laatste tijd veel te vaak gebeurt, dan vind ik een leuk shirt of jasje, maar dan staat er een stomme tekst op de achterkant. Ik geloof dat er zelfs een meme over is gemaakt, Grooooote Irritatie.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Om door te gaan op mijn dwang van korte mouwen, een t-shirt. Het is een vrij simpel t-shirt met regenboogstrepen aan zowel de voor- als achterkant. Dit t-shirt viel mij vooral op omdat ik graag zelf zo’n soort t-shirt wil ‘maken’. Vorig jaar heb ik een paar shirts bij de Zeeman gekocht en deze heb ik toen gepimpt, klik hier. Dit wil ik opnieuw doen maar dan natuurlijk met andere soort shirts. Eén van de ideeën die ik hiervoor heb is het maken van een geel shirt met blauwe randen. En dat is waar dit t-shirt er bij komt, ik wil de blauwe randen zoals de zwarte op dit shirt maken. Ik vind dit namelijk een heel leuk effect geven aan het t-shirt.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Bij de Forever21 heb ik ook een broekje gekocht. Ik vind korte broekjes van katoen een stuk lekkerder zitten dan van spijkerstof. Spijkerstof voelt vaak een beetje stijf aan en deze broekjes bewegen met alles mee. Vandaar dat ik een derde broekje van stof heb gekocht- de andere twee zijn hier al eens langs gekomen. De blauwe kleur van de jurk komt in dit broekje ook weer terug. Ik heb onbewust vrij veel donkere kleuren gekocht, wat ik normaal nooit doe. Maar het is voor de verandering wel eens leuk. Het printje op het broekje vind ik heel schattig. Als je goed kijkt zie je de olifantjes tussen de bloemetjes in en de bloemetjes vallen bij mij altijd in de smaak.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Underpants. Voor Sinterklaas had ik om sokken gevraagd en deze werden massaal aan mij gegeven. Ik had begin december 11 paar nieuwe sokken. Maar ik had ook om onderbroeken gevraagd, want beide basics zijn niet leuk om zelf te kopen. Deze heb ik toen ook gekregen, maar ze bleken maat M te zijn en ik kon ze makkelijk drie keer om mijn middel knopen. Hierdoor had ik dus nog een paar onderbroeken tegoed van mijn moeder. Gisteren heb ik deze dan gekregen. En dames en heren, aanschouw mijn eerste zwarte onderbroek. Het kleurenschema van donkere kleuren is zelfs overgelopen op mijn onderbroeken. Toch kon ik niet alleen effen onderbroeken te kopen, vandaar dat de bovenste onderbroek toch tekst heeft. De zwarte en bordeaux rode onderbroek zijn een beetje ‘silky’ en de andere twee hebben een normale textuur.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

En meer basics, BH’s. Het kopen van deze dingen was echt een ramp. Ik raak zo gestrest van BH’s kopen. Ik liep vol goede moed de Hunkenmöller in, maar na een paar seconden had ik er genoeg van en wilde ik zo snel mogelijk weg. Er was een actie dat je een derde BH gratis zou krijgen, maar ik had al moeite met de basic zwarte en witte BH’s te vinden. Tijdens de zoektocht naar normale BH’s zonder rare touwtjes, zonder enorme push-up, kant en doorzichtigheid, werd ik een aantal keer gestopt. “Ik zie dat je twee verschillende modellen hebt, zullen we een meet&greet voor je doen?” Ik was op dit moment helemaal in de war, een meet and greet? Het kwam er dus op neer dat ze graag mijn maat wilden opmeten en me dan een dure BH die ik niet nodig had wilden aansmeren. Op één of andere manier ben ik er onderuit gekomen en ben ik weg gegaan met een basic zwarte en witte BH. De derde BH komt van de Monki, het verloop van het kopen van deze BH ging een stuk soepeler. Daarnaast heeft deze geen beugel, vind ik hem ook heel schattig en wil ik hem het liefst voor altijd aanhouden.

Processed with VSCOProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Dan haarbanden, ik besloot een paar weken geleden een sjaal om mijn hoofd te knopen. De voorkant van deze knoop zag er precies zoals deze haarbanden uit. Het enige verschil is dat deze haarbanden een stuk makkelijker om te doen zijn. Ik vind dit leuk staan met zowel los als vast haar. De rode haarband is iets elastischer en gaat daardoor makkelijker om mijn hoofd, maar het printje van de lichtere vind ik echt heel leuk. Ze zijn allebei heel makkelijk te combineren met het grootste deel van mijn zomerkleding, dus dat is een mooi voordeel.

2017-03-26 01.28.03 1.jpg2017-03-26-01-28-04-1.jpg

En dan de zonnebril die ik helemaal vergeten was, ik heb gisteren alles uitgepakt. Maar daarbij ben ik deze helemaal vergeten.  Mijn oren staan op een hele rare plek als het gaat om brillen. Ik denk trouwens ook dat één van mijn oren iets hoger staat dan de ander. Zonnebrillen kopen is daarom geen pretje bij mij. Meestal staan de brillen veel te hoog op mijn hoofd vanwege mijn oren. Het was dan een grote verassing dat deze bril wel goed zat. Ik denk dat het komt door de vorm van de glazen, de aandacht wordt meer naar de glazen getrokken dan naar de hoogte van de bril. Daarnaast staat hij ook niet heel hoog op mijn hoofd, wat mooi is. De glazen zijn wel een beetje beschadigd, maar dat kan mij niet zo veel schelen omdat de bril in ieder geval op mijn hoofd past.

2017-03-26 01.28.01 1.jpg

Dan heb ik bij Lush nog even the good ol’ Dark Angels gekocht. Die ik nu ongeveer een jaar gebruik. Als je terug gaat naar mijn Project Pimple posts, en mijn gezicht nu is er een groot verschil. Voor mij werkt het product dus heel goed (zonder miraculeuze opklaringen natuurlijk). Ik ben wel een beetje aan het zoeken naar iets nieuws, vanwege afwisseling en misschien is er een ander product dat mijn huid beter kan helpen. Maar dit is wel een aanrader en ik heb hem daarvoor voor in de tussentijd dus maar even aangevuld en opnieuw gekocht.

Processed with VSCO with a6 preset

De prijzen:

 • T-shirt dress: Forever21, €13,00 online
 • T-shirt: Forever21, €11,00 online
 • Shorts: Forever21, €13,00 online
 • Onderbroek zwart/bordeaux rood: Monki, €6,00 online
 • Onderbroek text & wit: Monki, €8,00 online
 • Basic BH’s zwart/wit: Hunkenmöller, €19,99 online
 • Lace BH: Monki, €15,00 online
 • Haarband rood: Pull&Bear, €7,99 online
 • Haarband bloemen: Pull&Bear, €7,99 online
 • Zonnebril: Urban Outfitters, €16,00 ongeveer dezelfde
 • Dark Angels: Lush, €9,95 online

BYEEEEEE

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s