Sinterklaas 2016

2016-12-06 05.20.10 1.jpgSinterklaas 2016, ik herhaal sinterklaas 2016. HET IS ALWEER DECEMBER.

Het is 6 december en daarom wil ik mijn Sinterklaas cadeautjes weer laten zien!

Disclaimer: ik doe dit niet om op te scheppen, ik vind het gewoon erg leuk om te laten zien wat ik heb gekregen. En misschien kun je er cadeau-ideeën uit halen!

LET’S START!

Dit jaar deed mijn oma niet mee (zoals de afgelopen twee jaar). Gisteren zat ik gezellig met mijn zus en moeder in de woonkamer. Eigenlijk zouden we dit jaar cadeautjes geven met kerst, omdat we geen surprises kunnen doen met zijn drieën. In plaats van de cadeautjes met kerst te doen hebben we ervoor besloten gewoon wat cadeautjes voor elkaar te kopen. We hebben twee verlanglijstjes in onze schoen gedaan en op die manier wisten we wie wat wilde hebben.

(Ik heb de foto’s na school gemaakt en ik had er niet bij nagedacht dat de zon heel vroeg onder gaat. Dus het licht verschilt een beetje in de verschillende foto’s.)

BoekenProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Mijn verlanglijstjes bestonden beide bijna alleen uit boeken. Deze twee boeken stonden er allebei op. Als je mijn blog al lang volgt weet je dat ik de laatste twee jaar het eerste en het tweede deel van Girl Online heb gekregen. Het was dan ook super leuk dat ik dit jaar deel 3 kreeg. De Girl Online boeken zijn vooral leuk en je hoeft er niet al te veel bij na te denken. Het andere boek dat ik heb gekregen is daarentegen heel anders. Het gaat over een meisje met social anxiety en ze is al 17 jaar haar huis niet uit geweest. Verder weet ik niet zo veel over het boek, maar dit klonk heel interessant en daarom wilde ik hem graag lezen.

Schrijf- en tekenspullen

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Alright, dit maakt de artistieke helft van mijn brein heel happy. Het eerste cadeautje is een notitieblokje gemaakt van oude billboardposters. Er zitten heel veel verschillende reclameposters in en ik vind het vooral een heel leuk idee. Het is nog de vraag of ik het over mijn hart kan verkrijgen om hier op te gaan schrijven.                                                               Het tweede cadeautje is een boekje met lijstjes. Of nou ja, ik moet de lijstjes nog maken. Er staan een heleboel onderwerpen/ vragen in het boekje en daar kun je dan lijstjes van maken. Er is er bijvoorbeeld één die zegt: welke series wil je nog bekijken. En dan kun je op de lijntjes de series schrijven.                                                                                                                        En dan heb ik nog twee schetsboeken gekregen. Ik heb niet alleen een A4 schetsblok met heel fijn papier gekregen, maar ook een A3 blok. Ik heb echt heel veel zin om hier mee te gaan werken!

Beauty-producten (?)Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Aan de titel van deze ‘categorie’ zie je vast al hoe erg ik thuis ben. Ondanks dat ik er niet zo in thuis ben vind ik het wel heel leuk dat ik dit heb gekregen. (en dan heb ik het over de lipstick, ik ben nog niet zo wanhopig dat ik niet weet hoe ik body butter moet gebruiken.) De kleur van de lipstick is in ieder geval heel mooi, ik heb hem nog niet opgedaan. Maar als het mooi staat zullen jullie het was vaker terug zien 🙂 . Dan heb ik dus ook een body butter gekregen. Olijven-geur weliswaar. Het was heel fijn dat ik deze had gekregen omdat ik hem heel lekker vind ruiken.

Andere dingen2016-12-06 04.45.14 1.jpg2016-12-06 04.49.40 1.jpg

Fotolijstjes, alweer. Ik heb een probleem met fotolijstjes kapot maken en KWIJTRAKEN. Maar dit jaar heb ik enorm mooie lijstjes gekregen. Ik heb twee van die kleine gekregen en 4 grotere. Ik vind het hout echt heel heel mooi! En dan heb ik ook nog (een beetje voor de grap) een cactus kaarsje gekregen. Ik nu al besloten dat ik hem niet aan ga steken in mijn kamer, want mij kennende vergeet ik hem dan en verbrand ik mijn hele kamer. Maar misschien zet ik hem wel aan in het veilige bijzijn van mijn moeder. Hij is in ieder geval wel heel schattig.

Sokken

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Sokken, sokken, sokken. Ik had aan zowel mijn zus als mijn moeder sokken gevraagd. En ik heb 11 paar sokken gekregen, 11 paar! Het was wel heel hard nodig, bijna al mijn sokken hebben gaten en versleten onderkanten. Ik was best wel verrast over hoeveel leuke sokken ik heb gekregen. Ik vind sokken met printjes, tekeningetjes of wat dan ook altijd heel leuk. Effen sokken doen het niet zo bij mij. Ik heb dan ook maar 1 paar zwarte en 1 paar witte sokken in mijn bezit. Vroeger lag mijn liefde vooral bij broeken met printjes en drukte, maar deze is doorgeschoven naar in mijn schoenen. Waar het dan misschien iets minder opvalt, maar het nog steeds te zien is. Vooral bij de lange sokken.

Dat was het voor dit jaar!

Ik ben echt heel blij met alles wat ik gekregen heb (ik heb ook nog een chocolade letter gekregen maar die was gebroken en er is al van gegeten dus die laat ik even achterwegen).

Laat me vooral weten of jullie wat leuks hebben gekregen/ sinterklaas hebben gevierd.

Liefs,

Janice

 

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s