Mijn online-comfortzone

2016-10-02 02.35.41 1.jpg

Hey,

Als ik zo door mijn posts van de afgelopen tijd scroll word ik niet echt blij. Terwijl dat de enige eis is die ik aan dit stukje internet stel.

Ik moet er blij van worden.

De berichten van de laatste tijd beginnen met ‘Ah, helaas weer geen post in twee maanden gemaakt’ of ‘ik ben van plan dit/dat te gaan doen.’

Maar ik doe niks.

Ik wil weer een gezellig plekje om even naar weeg te kruipen. Een plekje dat ik kan associëren met zachte akoestische muziek, warme thee en grote dikke wintertruien. Een plaats waar ik het woord “gedachten” overbodig veel gebruik en ik slecht geformuleerde zinnen mijn vingers uit laat rollen. Iets waar ik trots op kan zijn en mij volledig kan laten gaan.

Processed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with b1 preset

Ik wil praten over uitstapjes en kleding. Zwijmelen over oppervlakkige muziek en grote onzin verhalen de wereld in sturen. Ik wil onbelangrijke innerlijke dialogen delen en foto’s van beginners kwaliteit op een veel te grote grootte tussen mijn tekst proppen.

De gedachten van midden in de nacht overtypen van mijn gekrabbel in een notitieboekje en diep nadenken over wat ik van dingen vind.

Ik denk dat ik de druk op nieuwe posts naar buiten brengen te hoog heb opgevoerd. Het was eerst nog wel te doen. Elke week een berichtje typen, maar de ideeën werden steeds saaier en de motivatie zakte weg. Dit zou niet het geval moeten zijn bij een hobby. Ik zou er niet eens zo veel tekst aan moeten kunnen wijden.

Maar ik kan het wel.

Wat betekend dat er iets moet veranderen. De tekst ‘ik probeer elke zaterdag iets te posten’ zal dan ook definitief, totaal, in zijn geheel en voor goed verbannen worden van mijn site.

Geen beloftes, geen verplichtingen.

Alleen rustgevende muziek, warme thee en grote dikke truien.

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s