She changed her lay-out and disappeared

fjelargergaeg

Hallo,

Daar ben ik weer. Terug van weg-geweest? Mhja.

Ik heb besloten jullie geen redenen te geven voor mijn afwezigheid. Had ik een lange tijd geen wifi? Ja. Was er totaal geen inspiratie? Gedeeltelijk. Had ik eigenlijk gewoon geen zin? Zeker.

Maar ik ben er, met een vraag en misschien een verhaaltje- we zullen zien.

Vraag: vinden jullie het nog leuk om mijn vakantie-gerelateerde posts te zien?

Ik heb namelijk wel foto’s en zelfs video’s gemaakt en ik heb ook behoorlijk wat dingen gekocht. Misschien vinden jullie het wel fijn om de vakantie vibes weer even terug te halen in het nu weer doodgewone alledaagse leventje.

Mijn alledaagse leventje is overigens niet zo doodgewoon. Ik. Heb. Het. Druk. Pff, ik ben van 3 HAVO (schrijf je dat in hoofdletters?) naar 4 VWO gegaan. Ik heb mijn eerste 3,5 naar binnengesleept en ik ben bekaf (op deze vrijdag avond). Verder ga ik niet te veel meer over school praten, want daar heb ik een maand geleden een heel bericht aan besteed.

Ik wil wel graag praten over jullie,

hoe gaat het? Hebben jullie het een beetje makkelijk zo na de vakantie, of is het keihard werken?

Ik heb jullie ondanks dat ik geen motivatie had om te schrijven toch wel gemist. Of nou ja, het schrijven aan jullie heb ik enorm gemist. Ik heb ongelofelijk veel ideeën gehad voor blogposts, maar ik ben ze eerlijk gezegd allemaal vergeten. Het notitieboekje dat mij door dik en dun steunt is de laatste tijd wonderbaarlijk weinig aangeraakt. Wel heb ik veel muziek geluisterd, ik moet ergens mijn gedachten rust kunnen geven. Gelukkig is er van Shawn Mendes én van Jacob Whitesides een nieuw album uitgekomen, dus ik had genoeg luister-voer.

Oh en IK HEB JACOB WHITESIDES ONTMOET.

Het is nog een beetje moeilijk te bevatten (zo’n 4 weken later), maar het is gebeurd. Ik heb Jacob Whitesides ontmoet. 14311453_1342920045736954_1559905233868260956_o.jpg

Kijk eens hoe ongelofelijk happy ik ben.

Goed, dan iets anders: de lay-out. Wat vinden jullie ervan? Ik had een paar ideeën voor lay-outs in mijn hoofd. Allemaal bevatte ze de kleur paars of bordeaux rood. Vandaar dat mijn lay-out nu de kleuren oranje, wit en zwart heeft.

Het was één van mijn voornemens voor deze zomervakantie om mijn lay-out te veranderen. Ik was wel weer klaar met het zwart wit en cursief. Ik ben alleen nog niet zo blij met de foto die nu op de voorpagina staat. Want kom op, mijn haar lijkt net stro.

Dit was het wel weer voor nu, ik ga jullie niet beloven dat ik iets ga posten (maar ik hoop van wel). Ik ga kijken of ik ergens tijd kan vinden om te bloggen, maar ik wil niks beloven want we hebben gezien hoe het de laatste keer is afgelopen.

Liefs,

Janice

 

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s