Toen ik 14 jaar oud was.

Ik ben Janice Laryea en ik ben 14 jaar oud is verleden tijd. Tegenwoordig is het ik ben Janice Laryea en ik ben 15 jaar oud.

Jep, ik leef alweer 15 jaar en een maand.Bijna een maand, 28 juli werd ik 15. Ik was toen in Sintra, een plaatsje in Portugal dicht bij Lissabon.

Een dag voordat we vertrokken om op vakantie te gaan nam ik de audio voor deze video op. Het was midden in de nacht en mijn gedachten gingen met volle kracht door mijn hoofd. Ik besloot het op te schrijven en toen ik het daarna nog eens over-las besloot ik meteen even een opname te maken. Ik heb het verhaaltje precies vertelt zo als ik het met mijn slaperige hoofd midden in de nacht heb opgeschreven.

Het begon een beetje met het idee dat oma’s (en zelfs moeders) vaak hun verhalen beginnen met ‘toen ik jou leeftijd had’, deze video heb ik gemaakt om mijzelf eraan te kunnen herinneren hoe ik was toen ik 14 was.

Liefs,

vijftienjarige Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s