Oops

 

IMG_0962.JPGHeyhey,

Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat er al best lang niets is gepost. Iets wat *volgens mij* de eerste keer is in bijna twee jaar. (Stiekem ben ik daar best wel trots op). Het gebrek aan posts heeft twee redenen:

  • Ik weet niet waar ik over moet schrijven.
  • Ik ben te lui om iets te schrijven.

Ik ga dus waarschijnlijk even niet posten, maar na de vakantie beloof ik dat ik weer terug ben 🙂 .

Liefs,

Janice

2 gedachtes over “Oops

  1. Hallo Janice, we verheugen erop om weer iets te lezen van jou. Geniet nu van de stilte en wie weet kom je snel weer met een leuk artikel. We hebben allemaal wel zo een moment of zulke momenten. We begrijpen jou heel goed! 🙂

    Liked by 1 persoon

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s