Music at the moment #9

PicMonkey Collage

Ugh, ugh, ugh

Ik heb deze week te veel boeken gezien- zegt ze na 2 vakken geleerd te hebben. Welke sukkel verzint er nou weer om een toets te geven van een heel hoofdstuk, alsof ik opsla wat ik in het eerste hoofdstuk van scheikunde, of erger nog: economie, heb geleerd. Gelukkig is dit wel de laatste toets van beide vakken (als alles goed gaat). Dus nog even knokken en dan vakantie vieren.

Vandaag kan ik nog even schrijven over de muziek die ik de afgelopen twee maanden heb geluisterd, voor ik weer met mijn neus de boeken in duik.

Treat you better – Shawn Mendes

shawn-mendes-treat-you-better-cover-413x413.jpg

Er zijn (nog) geen video’s van dit liedje op youtube, dus we moeten het even doen met een foto. Dit is de nieuwe single van Shawn Mendes, die natuurlijk in mijn lijst moest komen. Ik was zelf best verbaasd over de hoeveelheid tekst die ik al kende na één keer luisteren. Het lied blijft heel erg in je hoofd zitten, maar dat maakt hem- naar mijn mening- niet vervelend.

Hurts so good – Astrid S

Dit liedje is ook nog niet zo lang uit, ik wil eerst even zeggen dat ik de video clip echt heel mooi vind. Naast de video clip vind ik het lied ook heel leuk. Ik had Astrid S één keer eerder gehoord in een liedje met Shawn Mendes en toen mijn vriendin zei dat ze een album uit had gebracht, nam ik even een kijkje. Dit liedje sprong er voor mij wel uit (samen met paper tin) en heeft sinds dien in mijn playlist gestaan.

Catching and release (deepend remix) – Matt Simons

Ik weet bijna zeker dat je dit lied al wel eens hebt gehoord. Het wordt gebruikt voor achtergrond muziek bij video’s , veel te veel gezongen in mijn school en op de radio gedraaid. Normaal luister ik vrijwel nooit liedjes die ‘in’ zijn, maar de eerste keer dat ik dit lied hoorde werd de titel toch even opgezocht. Met als resultaat dat hij dagen op repeat stond.

Badlands – Halsey

En dan hier een playlist van het hele album, ik ben de laatste twee weken helemaal into the Halsey muziek. Ik vind alle liedjes heel leuk en kwam bij Halsey door Hurricane. Ik was een ander liedje op aan het zoeken, maar google corrigeerde mijn tekst door er Hurricane van te maken. Ik kon het niet laten om het liedje te luisteren en al snel daarna kwam ik bij haar album. Ik vind haar stem vooral heel mooi, omdat hij een beetje apart is.

Yes girl – Bea Miller

Bea Miller kan natuurlijk niet achterblijven in mijn MATM, dit is haar nieuwe single. Dit liedje is best wel anders van haar andere liedjes, maar ergens ook weer hetzelfde. *Lekker duidelijk, Janice* Ik vind het in ieder geval heel mooi klinken, het is echt zo’n lied dat ik keihard mee zing. Iets wat mijn zus en moeder niet heel erg waarderen, maar hé, ik heb het naar mijn zin..

Naast deze muziek heb ik ook nog wat herinneringen opgehaald met High School Musical muziek en kwam er ook nog wat Afrikaanse muziek voorbij. Omdat mijn moeder Spotify eindelijk heeft uitgevogeld.

Dit was het voor vandaag,

als jullie nog toetsweek hebben, heel veel succes!

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s