last week

IMG_0608.JPGHeyhoi,

Deze week was het heerlijk weer, het was zonnig en ik genoot er vol op van. Ik heb de meeste tijd buiten doorgebracht en ik wil jullie graag even vertellen wat ik deze week allemaal heb gedaan + de outfits die ik deze week heb gedragen. (Als ik ze nog goed kan herinneren, want ik bedenk dit pas op donderdag 🙂 ).

Maandag

IMG_0526IMG_0597

De week begon met 25 graden – ik heb gezocht naar dat graden tekentje, maar ik heb opgegeven. Ik ging naar school met een jurkje van Brandy Melville, mijn nieuwe oudroze Vans en een panty. Er zaten voor de zekerheid sokken in mijn tas, ik had namelijk al meegemaakt dat ik het liefst mijn panty uit wilde trekken, maar geen sokken had. Goed voorbereid op het weer – iets minder goed voorbereid op de toets die ik het eerste uur had. Vertrok ik, na het eerste uur ben ik de wc in gegaan en is de panty mijn tas in verdwenen. Na twee pauzes op het schoolplein- in het gras, 6 lesuren, boze leraren en zwetende leerlingen was het tijd om naar huis te gaan. Het plan was om mijn Duits-presentatie te gaan maken en te leren voor Frans, maar dat werd snel omgegooid toen mijn vriendinnen vroegen of ik mee ging zwemmen. De rest van de dag hebben we zonnend – en 2 minuten zwemmend- doorgebracht. Warm en voldaan kwam ik die avond thuis, at ik mijn nasi bij mijn nieuwe laptop en nam ik mijn Ben & Jerry’s als toetje.

DinsdagIMG_0548.JPGIMG_0598.JPG

Na een nachtje zonder dekens te hebben geslapen werd ik wakker. Ik zette muziek op, sinds alleen mijn moeder en ik thuis waren, dus ik niemand kon wakker maken. Ik ben trouwens helemaal in de Halsey songs tegenwoordig, ik ging douchen en luisterde ondertussen naar de muziek. Daarna was het tijd voor mijn tuinbroek, mijn nieuwe gele truitje van de Monki en de gebloemde Vans. Het zou namelijk kouder worden dan maandag – bullshit. Ik besloot ook mijn haar los te doen, iets wat best wel een big deal voor mij is. Na 6 uurtjes school, gevuld met luisteren naar presentaties, een leestoets, kloten met verf bij beeldende vorming en opnieuw de pauzes op het schoolplein, ging ik met mijn vriendin mee. Ze moest de ‘kanaalloop’ inhalen en ik was zo lief om op haar te wachten. Na een half uurtje op haar gewacht te hebben fietsten we naar huis, onderweg kochten we nog een ijsje. Eenmaal thuis gekomen at ik twee bagels. *Ik ben een beetje bang dat ik een bagel-verslaving heb* Dit was geen slim want ik had de rest van de dag geen honger meer, terwijl we sushi gingen eten. In de tijd tussen de bagels en het avond eten, heb ik buiten gelezen en mijn Duits-presentatie afgemaakt. Tegen de tijd dat we gingen eten was ik nog zo vol dat ik veel te weinig had gegeten. Na het eten ben ik naar boven gegaan en heb ik mijn Duits en Nederlands presentatie van woensdag in mijn hoofd gestampt.

WoensdagIMG_0566.JPGIMG_0600.JPG

Het volle gevoel van dinsdag was nog niet weg, maar toch heb ik een beschuitje met aardbeien gegeten in de ochtend. Ik heb gedoucht, weer met keiharde muziek aan en ik trok het tweede jurkje van deze week aan. Deze keer het witte jurkje van Forever 21. Daarbij had ik een panty en mijn ombre Vans aan. De schone sokken gingen mijn tas weer in en ik deed een kettinkje om- iets wat ik normaal nooit doe. Daarnaast deed ik weer mijn haar los, maar met een staartje op mijn hoofd. Dit bleef overigens niet lang in mijn haar, nog voor ik het lokaal voor het eerste uur in liep, deed ik mijn haar terug in de vertrouwde staart. Vandaag was presentatie-dag, beide presentaties werden in de lesuren achter elkaar gedaan. Bij Duits vergat ik mijn tekst, maar het ging over het algemeen wel goed. Voor Nederlands heb ik een 8,5, dus dat zat ook wel goed. De rest van de dag ging vreselijk langzaam voorbij, bij natuurkunde viel ik bijna in slaap, bij beeldende vorming tekende ik een kat/hond in plaats van het maken van de opdracht en ook bij wiskunde werd er een hele mooie tekening gemaakt… Toen school eindelijk klaar was fietste ik snel naar huis, waar ik de overige sushi van dinsdagavond op at. Daarna ging ik buiten zitten, schreef ik wat verhaaltjes op mijn laptop en viel ik in slaap op de trampoline met Halsey muziek in mijn oren. Het avond eten van woensdag bestond uit aardappels, zelfgemaakte kipnuggets en een caprese salade. Na het eten was tijd om (alweer) voor Frans te leren, deze keer voor een SO. Daar was ik gelukkig al snel klaar mee, de rest van de avond heb ik youtube filmpjes gekeken terwijl ik een wafel at die mijn zus had gemaakt (en ingevroren) voor ze op vakantie ging.

DonderdagIMG_0507.JPG

Ik werd wakker, zette weer muziek op en koos een outfit. Het zou kouder worden, dus ik besloot een spijkerbroek en t-shirt te pakken. Toen ik de douche uitstapte was ik het er niet meer mee eens. Ik switchte mijn spijkerbroek voor het derde jurkje van deze week. Voor het eerst deze week deed ik geen panty aan, de sokken hoefde deze keer dus niet mijn tas in maar konden meteen aan mijn voeten. Ik pakte mijn gymkleren in en besloot een bandana in mijn haar te doen- maar niet voordat ik aan mijn vrienden had gevraagd of bandanas nog steeds gewaardeerd werden. Ik at snel mijn ontbijt en stapte toen op de fiets, een beetje te laat. Het was 8:05 toen ik bij de verzamelplek aankwam, we hadden nog 25 minuten om te fietsen. Gelukkig kwamen we op tijd aan en kon ik meteen in mijn Nederlands lokaal gaan zitten, dit lesuur bestond uit luisteren naar presentaties. Daarna had ik gym, wat tot mijn verbazing voor het eerst ‘leuk’ was. Daarna hadden we Frans toets, waarvan ik niet helemaal zeker ben of dat wel goed is gegaan en daarna hadden we tussen uur. Ik heb met mijn vrienden voor 50 minuten in het gras op het schoolplein gelegen, in de zon. Na het tussenuur volgde nog twee drukke les uren voor ik uit was. Thuis at ik wat er nog over was van de nasi – die helemaal vergeten was. Daarna ging ik buiten zitten en schreef ik wat onzin, voor ik besloot een blogpost te maken. Met mijn oortjes in en (alwéér) Halsey schreef ik het eerste deel van deze blogpost. Daarna at ik een wafel en leerde ik geschiedenis.

VrijdagIMG_0517.JPG

Vandaag was het kouder, ik had zo ongeveer hetzelfde aan als maandag. Alleen deze keer met een vest en de panty bleef de hele dag aan. Deze dag begon heel erg vermoeid, maar ik werd gelukkig op de fiets wel wakker. Na het eerste uur economie, waarbij alle vragen tijdens het huiswerk nabespreken op mij afgevuurd werden. ‘Dit weet Janice wel, toch Janice?’, ‘En Janice, zou je dan een verzekering afsluiten of niet?’. ‘Dus Janice, wat is het goede antwoord dan wel?’ Het enige wat ik de hele les dacht was, ‘ik snap er geen zak van, vraag het aan iemand anders.’ Dat alles omdat ik mijn huiswerk vorige les niet had en deze les alleen maar snel wat onzin had opgeschreven. Economie interesseert me niet zo veel- voor als je het nog niet door had. Na nog een SO, dat een opstel bleek te zijn, kon ik naar huis. Ik kwam thuis om mijn zus te vinden die terug van vakantie was, ze had een jurk voor mij gekocht (yay for my sister!). Daarna ging ik naar mijn vrienden, aten we een ijsje en gingen we naar dansles. En jongens, wat was het heet in de danszaal. Een letterlijke uitspraak die ik heb gehoord was:  “jongens ik kan een flesje vullen met het zweet op mijn hoofd.” Ieuw. Toen ik thuis kwam ben ik dan ook meteen de douche ingestapt, voor 1 minuut. Record. Daarna at ik patat en schreef ik wat onzin op mijn laptop. Het is ernstig, ik heb mijn laptop nog maar een week en hij staat nu af vol met zinloze verhaaltjes die ik heb geschreven.

Dit was het voor deze week, vandaag ga ik niet zo veel doen en morgen heb ik een danswedstrijd.

Als jullie het leuk vinden om dit soort berichten te lezen, vertel het dat zeker even. Dan kan ik dit vaker doen. Misschien met in plaats van outfits, eten? Tell me!

Lots of love,

Janice

*En toen vond ik mijn outfits of my week post van 2 jaar geleden (toen ik hem op mijn oude blog postte) klik hier*

2 gedachtes over “last week

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s