Denim jacket

2

Hi,

Het is echt al eeuwen geleden dat ik een outfit post heb gepost. Maar zoals jullie misschien wel weten wilde ik graag een spijkerjasje. Nadat mijn zoektocht in zowel eerste als tweedehandswinkels compleet gefaald was kwam mijn zus met dit jasje dat op de Pull&Bear site stond. Er stond er nog één bij die ik leuk vond, maar ik ben uiteindelijk voor deze gegaan. Het is echt niet normaal bij hoeveel kledingstukken hij leuk staat, ik ben er heel blij mee!22.jpg165.jpg15.jpg12.jpg20.jpg61118810.jpg19Spijkerjasje: Pull & Bear| Jurk: Brandy Melville| Schoenen: Vans store

Dat was het!

Lots of love,

Janice

4 gedachtes over “Denim jacket

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s