Tuinbroek? Dungaree? Overall? ♥

OutfitIMG_2338

WOOPPWOOPP,

Weer een outfitjeee! Dit vind ik echt de leukste posts om te maken. Het uitzoeken en fotograferen van de foto’s is al heel leuk. Maar ik vind het vooral leuk om later terug te zien hoe de foto’s zijn geworden. En niet te vergeten: het schrijven van de post vind ik heel leuk.

Dus… let’s get started,

Elke keer als ik ging shoppen (dat waren er nog al veel de laatste twee maanden) zocht ik naar een leuke dungaree. Het maakte niet uit of hij lang of kort was. In het begin zocht ik alleen maar naar een korte maar al snel veranderde ik mijn gedachten en vond ik een lange ook een prima optie. Na lang zoeken heb ik eindelijk een perfecte dungaree gevonden. Het broekgedeelte is in boyfriend-jean style. En is vrij wijd. De dungaree is echt te combineren met alles, en als ik alles zeg bedoel ik echt ALLES.

IMG_2322

IMG_2328

IMG_2332

IMG_2330

Collage

IMG_2336Tuinbroek: Pull and Bear | Top: Topshop | Vest: Forever 21 | Slippers: Spanje ergens..?

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s