Zithoek make-over♥

First one

Hallowaa,

Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen in de titel ga ik jullie laten zien hoe ik mijn zithoekje een make-over heb gegeven. Het is echt al eeuwen geleden dat ik een lifestyle bericht heb gepost. Dus ik vind dit heel leuk om weer eens te doen.

Kunnen we het voor dat ik begin dan nog even hebben over de foto’s, dit is mijn eerste bericht met de foto’s van mijn spiegelreflexcamera er in :). Dat vind ik wel even iets om bij stil te staan en heel blij van te worden.

Goed, ik zal jullie eerst even laten zien hoe mijn zithoekje er eerst uit zag.zithoekje before

De bedoeling is dat mijn kamer een beetje in de kleuren paars,blauw en wit is. Daarom heb ik mijn muren ook paars, (licht) blauw en wit geverfd. Eerst was mijn kamer oranje, paars en rood, dus er zitten dus best wel veel paarse dingen in mijn kamer. Maar een groot deel is nog steeds oranje (of geel) en rood.

close up macaron kussen

close up aardbei

Aan de kleur van mijn grond kan ik zelf op dit moment niets doen, dus die blijft nog wel even geel. Ik was al wel begonnen aan de kleurverandering van dit zithoekje. Ik had het matras dat achter de kussens staat al een andere kleur gegeven. Maar daarna was ik gestopt met het veranderen. De kleurencombinatie die het zithoekje op de foto’s hierboven had was (naar mijn mening) spuuglelijk.

Ik ben naar de lapjesmarkt in Utrecht geweest, samen met la madre en daar heb ik drie stofjes uitgekozen voor de kussens. Het doel was om ook stof voor gordijnen te vinden maar ik was niet echt gefocust omdat we na de stofjes de camera gingen kopen. Dus we hebben geen stof voor de gordijnen gevonden. Wel hebben we dus deze drie stofjes gekocht. alle stofjes

De bovenste van de drie is voor het kleine kussen en hier staan pinguïns op. Ik vind ze zooo schattig, ze doen allemaal wat anders. Er zijn er twee waarbij er 1 op de nek van de ander zit. En andere zijn aan het buikschuiven of houden elkaars handen vast (voor zover pinguïns handen hebben). Het is waarschijnlijk meer voor kleine kinderen bedoeld, maar ja, het zijn pinguïns en ze maken mij blij.

Het tweede stofje is voor 1 van de grote kussens, deze is gewoon turquoise omdat het mij wel mooi leek als er 1 rustige bij zit.

De derde is een wereldkaart met hele mooie zachte kleuren en het blauw van de zee past mooi bij mijn kamer. De hele wereld staat er een aantal keer op en er zitten zwarte en rode stempels op verschillende plekken.

het kleine kussen x pinguÏns

pinguïns stofje

Het stofje had bijna de goede afmeting voor het kussen, het was maar een klein beetje te groot. Het stuk dat hij te groot was heb ik er af geknipt. Tot mijn verdriet was dat dwars door alle nekken heen :(.

kleine kussen collage

Hier zie je hoe het kussen en eerst uit zag en hoe hij er uit zat toen hij klaar was.

Het grote kussen x wereldkaart

wereldkaart stofje

Hier zie je het stofje nog een keer goed, met de stempels en postzegels.

naaimachine

Ik heb alle kussen gemaakt met mijn naaimachine, omdat dat wat sneller ging dan met naald en draad. En een andere reden is dat ik mijn naaimachine echt al heeeeel lang niet meer heb gebruikt. Dus dit was een mooie gelegenheid.

grote wereldkaart beforeafter

En dan is hier de before en after.

Het grote kussen x turquoise

grote kussen tuquoise Collage

En dit is de before en after van het laatste kussen.

Terug leggen!!

Daarna kwam het leukste gedeelte, alles weer terug leggen en kijken hoe het is geworden.

after

Toen ik alle kussen af had kwam mijn moeder met het idee om er een pallet onder te leggen. Dat had ik gedaan en nu is het meer een soort bankje. Het staat veel beter bij mijn kamer dan hoe het er eerst uit zag. Ik ben er heel blij mee!

Hier is de laatste before en after.beforeafter

En ja…. toen besloot ik er zelf ook maar even op te gaan zitten en te doen alsof ik een tijdschrift lees. *don’t judge me*

laatste

Oke, als laatste nog wat info voor mensen die dat graag zien :).

Donut kussen, zelfgemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=o80dCJ7LBbk

Aardbei & hartjes kussen: IKEA

Macaron kussen: BLOKKER

Broek: Sting

T-Shirt : OUUUDDDD 🙂 geen idee waar die vandaan komt.

Respect als je helemaal tot hier door leest, als je dat doet wil ik zeggen:

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je het leuk vond.

Love,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s