Gepimpte shorts♥

Outfits

First picture

Hey!

Als eerst wil ik zeggen dat ik een beetje laat ben met dit bericht. Aangezien de zomer al bijna voorbij is, maar ik wil het toch graag even delen. Deze shorts waren eerst lange oude broeken. Ik had te weinig shorts dus heb ik de broeken kort geknipt en gepimpt. 

Het eerste broekje was een lange donker blauwe spijkerbroek. In een oude doos met kant vond ik veel leuke kanten stofjes en die heb ik dan ook gebruikt. frontt

Dit is de voorkant van het broekje, ik heb op de hele rechterkant kant genaaid. Met naald en draad.

20140821_121021

Ik heb dit broekje vooral gedragen met dit hemdje (van de CoolCat).

backk

En aan de achterkant heb ik de linker achterzak ook gepimpt. Met hetzelfde soort kant. 20140823_160835

Het andere broekje heeft meer een soort matrozen style. Met streepjes en een anker.

20140823_160621

Het anker aan de voorkant heb ik gemaakt met acryl verf. Ik heb de vorm van een anker uit een dubbelgevouwen papiertje geknipt en daarna op het broekje vastgeplakt met plakband. Daarna ging ik er met de verf overheen. En aan het einde heb ik de uiteinden nog wat bijgewerkt.

20140823_160610

Op deze achterzak zit een streepjes stofje dat van een oude jurk komt. Dit heb ik vastgemaakt met naald en draad. De draad van het achterzakje is de zelfde kleur als het anker. Dat vond ik wel een leuk detail.

Dit waren mijn gepimpte shorts!

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s