Fotograferen♥

canonnnn

Bron: WeHeartIt

Helloo,

Ik ben mede dankzij mijn blog erachter gekomen dat ik foto’s maken echt heel leuk vind. Ook al heb ik geen professionele apparatuur. (Mijn foto’s maak ik zelfs met een tablet). Ik wil in dit bericht wat over fotograferen vertellen. Het gaat meer over hoe ik foto’s maak.

 Mijn foto’s maak ik dus zoals ik al heb gezegd met een tablet. Dat is de Samsung Galaxy Tab2 7.0. Maar ik ben wel aan het sparen voor een echte camera. Dat is de Canon 600D. Want dat is toch wel wat handiger met foto’s maken en die kan ik ook makkelijker meenemen naar andere plaatsen dan in huis. PicMonkey Collage

Hoe dan ook ik moet het nu doen met een tablet. Degene die ik gebruik is gelukkig best wel klein dus het is makkelijker vast houden.  Als ik foto’s van mezelf maak dan gebruik ik de voorcamera en de zelfontspanner. Meestal zet ik de tablet dan ergens tegen aan. Dat is best wel vervelend want hij valt vaak om. Ondanks alle moeilijkheden ben ik vaak erg tevreden met de uiteindelijke foto’s.

Ik bewerk de foto’s met PicMonkey. Ik gebruik deze site omdat ik het een makkelijke manier van bewerken vind. Meestal pas ik toch niet zoveel aan. En op deze site zitten alle basis dingen in ieder geval. Er zitten nog veel meer dingen op maar die gebruik ik vrijwel nooit. Bij het bewerken van de foto’s verander ik meestal de ‘temperature’ en de ‘saturation’.  En wat ik soms ook doe is de ‘brightness’, ‘highlights’, ‘shadows’ en ‘contrast’veranderen. Ik doe niet zo lang over het bewerken. Maar ik vind het wel heel leuk.

picmonkey

Ik heb sinds ongeveer een maand een WeHeartIt account aangemaakt voor mijn blog. Hierop probeer ik regelmatig een eigen foto te zetten. Dat is dus omdat ik foto’s maken echt heel leuk begin te vinden.

Dan was dit mijn artikel voor vandaag bye!

Mijn WeHeartIt foto’s tot nu toe (niet zo veel).

daisy weheartitshort weheartitnightsky weheartitvans weheartit

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s