100 things to do in the summer ♥

Persoonlijk

beggggin

Hoi! 21 juni begint de zomer! Ik heb een checklist met 100 dingen die ik in de zomer kan gaan doen gemaakt. Niet alles wat erop staat is bedoeld voor goed weer.  Dus ook als het slecht weer is heb ik wat te doen.

De dingen die op de lijst staan zijn dingen die ik al heel lang niet meer heb gedaan. Maar ook dingen die ik heel graag nog een keer wil doen. Dingen die sowieso elke zomer gebeuren. En dingen waarvan ik denk: hmm gaat dat wel lukken? Ik ga niet alle honderd dingen laten zien. Ik  bekijk per tien dingen welke ik het leukst vind en daar vertel ik wat over.

eerste 10

Van de eerste tien vind ik nummer 7 toch wel de leukste. Voor als je het niet kan lezen (begrijpelijk, het staat er wat onduidelijk) in bikini in de regen naar buiten.  Toen ik rond de 7/8 jaar was ging ik wel eens in de regen naar buiten. Dan deed ik mijn regenlaarzen aan en ging ik fietsen door de plassen. Maar ik ben nog nooit met mijn bikini naar buiten gaan. En eigenlijk weet ik al precies hoe het gaat voelen maar ik wil het toch graag doen. Alleen ben ik wel bang dat mijn bikini heel vies word.

(5. de hele dag (10:00/22:00) met zonnebril op lopen.  10. Een filmpje met zomerbeelden maken.)

20

Ik vind hiervan heel veel dingen leuk zoals een kokosnoot hakken en 20 ballonnen opblazen maar ik kies toch voor een varken aaien. Ik zat te denken aan naar de kinderboerderij gaan (klinkt kinderachtig maar ik vind het wel leuk). En daardoor moest ik aan dieren denken. En toen kwam ik erachter dat ik niet wist hoe een varken voelde. En daar wil ik graag deze zomer achter komen!

(17. hartjes uit een watermeloen snijden. 19. Een tekening van een bloem maken (natekenen).)

30

Sorry dat er bij de 29 een andere foto is geplaatst maar anders kon je het niet goed zien. 120 selfies maken op 1 dag lijkt me wel een grote uitdaging. Want ik maak niet zoveel selfies. Maar ik ga het wel proberen.  Ik moet ook steeds een andere achtergrond zoeken. Maar het lijkt me alsnog heel leuk!

40

Eerst wil ik even iets uitleggen over nummer 36 voordat ik verder ga. Ik wil op momenten die ik graag nog wil onthouden een potje pakken. Daarop plak ik de gebeurtenis/herinnering. En als ik hem later eens open doe dan ruik ik eraan, niet dat ik dan echt de geur van toen ruik. Maar ik vind het gewoon leuk als herinnering. Oké, onder 36 staat een skateboard/pennyboard kopen. Ik wil heel graag een pennyboard. Maar die zijn natuurlijk heel duur. Gelukkig bestaan er ook namaak pennyboards. En die zijn niet zo duur. Dus ik moet maar weer eens gaan sparen. 🙂

(32. foto’s maken van de lucht elk uur (1dag)  33. Chocolade in de zon leggen.)

50

46. water marble nail art, ik wil dit graag een keer doen. Maar ik hoor altijd dat het fout gaat bij mensen. Daarom heb ik het nooit eerder gedaan. Maar deze zomer ga ik het proberen.

60

Je ziet de nummers wel,niet,slecht of half op deze foto maar whatever. Nummer 55 koud water douchen. In de zomer douchen veel mensen met koud water omdat ze het dan heel warm hebben. Maar ik douche ook in de zomer vrijwel altijd warm. Omdat ik koud douchen echt heel, ja, koud vind. Ik deze zomer moet ik dat van mijzelf dus gaan doen.

(52. Snor op mijn gezicht tekenen (1 dag)  60. Witte stippen nagelak (teen). )

70

Nummer 61,62,63 staan niet op de foto maar dat zijn: 61. Foto’s van vrienden uitprinten. 62. knakworst eten & 63. Een dag lang alleen water drinken.Zie dit niet als een agressieve actie maar ik heb op nummer 70 stenen gooien staan. Toen we een keer op vakantie naar Frankrijk waren (ik was volgens mij 6/7 jaar) vlogen er vleermuizen op de camping. Samen met mijn zus en twee andere kinderen die op die camping waren begonnen we te gooien met stenen naar die vleermuizen. (heel zielig, ik weet het). Maar ik weet niet precies waarom het er nou opstaat maar het was allemaal een beetje aan elkaar verbonden. Vakantie, zomer, stenen gooien. Het klinkt een beetje raar ik weet het.

80

Dit zijn weer twee aan elkaar geplakte foto’s. nummer 80 is 3 uur lang lezen. Ik ben benieuwd of ik dit ga volhouden. Maar ik denk het wel. Aangezien ik lezen heel leuk vind. De enige uitdaging is om een leuk boek te zoeken.

(74. Arizona drinken (andere smaak)  75. Pannenkoeken als ontbijt.)

90

Nummer 86 een foto van een eend maken. Eerst was dit: een foto van een kat maken. Maar dat vond ik wat te makkelijk. En eenden zijn grappig.

1000000000000000000000

Dit zijn de laatste 10. Ze zijn wat onduidelijk.  Nummer 98 quote journal maken. Een boekje maken waar ik quotes en leuke kleine tekeningetjes in kan maken. En dan nummer 100, 20 minuten op de WC zitten. Dit is heel raar ik weet het. Maar ik denk dat er niemand is die zo lang op de WC heeft gezeten. Daarmee bedoel ik trouwens niet op de WC pot zitten maar gewoon in de badkamer.  Dit is meer om te kijken hoelang ik dit ga volhouden.

Goed, ik hoop dat jullie dit leuk vonden en dan zal ik nog wel laten weten of het allemaal is gelukt. Maar dat zal nog wel even duren. (de teksten die eronder cursief geschreven zijn staan er omdat die nummer niet duidelijk te lezen waren.)

Liefs,

Janice

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s