Outfits of my week ♥

Outfits

zaterdag 2

Het leek mij leuk om mijn outfits van deze week eens te laten zien in een artikel.

(Je zult veel kledingstukken van de Primark zien)  Dus bij deze:

Maandag:

maandag 1

maandag 2

Omdat het niet zo heel koud was ging ik voor mijn oversized trui van de Primark. Op de bordeaux rode trui staat ‘Holy chic’. Ook deed ik mijn rode broek met zwarte ruiten aan. Deze is van de Zara. Ik had geen sieraden om.

Dinsdag:

dinsdag 1

Vandaag was het wat frisser. Ik had mijn New York sweater van de Primark aan. Hierbij had ik mijn mintgroene tribal broek aan. Deze komt van een markt. Je ziet de broek op deze foto niet zo goed. Bij de outfit van vrijdag zie je de broek beter.

Woensdag:

Woensdag 1 woensdag 2

Het was echt lente weer! Daarom had ik een shirtje met korte mouwen aan. Op het shirt staat ‘Party’ het woord is eronder nog een keer gespiegeld. Ik droeg ook een bloemenbroek. Deze komt ook van een markt. In mijn haar heb ik een kettinkje van madeliefjes. Die had ik niet de hele dag in mijn haar. Maar toen ik naar buiten ging heb ik er snel eentje gemaakt.

Donderdag:

donderdag 1 donderdag 2

Ik vond dat ik wel genoeg broeken had gedragen in deze week. Dus ik besloot om een rok aan te doen. Deze rok komt van de NewYorker. Het is een  high-waist skirt.  En het leek mij leuk om daar iets weids boven te doen. De sweater/trui is van de Primark , op de trui staat ‘Hello Sailor’.  Zoals ik al zei valt de trui erg wijd. Daarom zakt hij soms nog wel eens van mijn schouder. Op mijn hoofd had ik een hoedje, deze komt van de H&M.

Vrijdag:

 vrijdag 1 vrijdag 2

Vandaag was het goede vrijdag. En ik had dus een vrije dag. ik had geen afspraak. Daarom heb ik gekozen voor een comfortabele outfit. Deze broek had ik dinsdag ook aan, hij komt van een markt zoals ik al heb vertelt. Boven de broek had ik een shirt van de Primark. Op het shirt staat ‘Save the Rave’

Vrijdag:

zaterdag 1

Vandaag had ik een feestje. Het was erg warm. Ik deed mijn strapless jurk aan. Deze komt van de Pull & Bear. Hij komt tot net boven mijn knieën. Op de foto’s zie je het niet maar ik had een panty met hartjes aan. Omdat het nog wel wat fris was deed ik mijn vest aan. En ook mijn vest komt van de Primark. Op mijn hoofd heb ik een groene beanie.  Deze heb ik zelf gebreid.

Zondag:

zondag 1

zondag 2

Vandaag was het echt heel warm. Ik had mijn vest alleen voor de zekerheid uit mijn kast gepakt. Maar eigenlijk was die alleen nodig in de ochtend.  Mijn hemdje is van de Tally Weijl in Utrecht. Op het hemdje zit een tribal print. Aan de achterkant is hij wat langer dan aan de voorkant. Maar het valt niet heel erg op. Ook zitten er cut-outs aan de achterkant.

Dit waren de outfits die ik heb gedragen in deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te zien.

Liefs,

Janice

Een gedachte over “Outfits of my week ♥

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s